Trgovina z Kategorij

Na prodajo luksuznih alkohola kamini sodoben daljinski etanol gorilnika vstavite 30"

Novo

€1 622.42

Bio etanol ogenj mesto

Creat Osrednja Steno v dnevni sobi

\

Prednosti Etanola Kamin 1. Enostaven za namestitev.No flow.Najbolj omogočajo vgradnjo DIY, ki prihrani stroške namestitve. 2. Odzračevanje ni zahteva, ki zmanjšuje notranje toplotne izgube. 3. Ne dimnih converses notranjost prostora in omogoča urbanih naseljih je mogoče dodatno opremiti s kaminom hitreje kot pri tradicionalni kamin. 4. Opekline jasno 5. Enostaven za uporabo 6. Nizki stroški vzdrževanja, ni pepela, čiščenje dimnikov, ali zajetno trdna goriva na kup in trgovina.

7. Vpliv na okolje je nizka, ne hlapi ali dim, ki uporablja obnovljive vire, kot fue l.

1.Mi bomo ponos ne le velik izbor etanol kamini, ampak tudi s službo, ki je za nič drugega.

2.Vsak izdelek nudimo 3 leta garancije, ki pusti, da naše stranke ne po-prodaje skrbi.

3..Smart etanol firelaces so zasnovane za enostavno namestiti in uporabljati.Brez potrebe po dimne cevi ali povezavo. 4..Naši tovarni, je opremljen s state-of-the-art", proizvodnih tehnologij in objektov in razvije vodilnih-proizvodnih procesov.

5..Poleg tega naši tovarni spoštuje najvišje kakovosti, zagotavljanje kakovosti in nadzor kakovosti prakse, skupaj s proizvodnjo in testiranje opreme za zagotovitev vsak izdelan predmet leaved tovarne, je v popolnem redu.

TOVARNIŠKE PROIZVODNJE

POGOSTA VPRAŠANJA KAJ JE BIO ETANOL GORIVO?

Bio Etanol Gorivo je pridobljena iz koruze, zato, zaradi česar je trajnostni vir energije.Edina preostala emisije, ko gori bio etanol so ogljikovega dioksida in vodne pare.JE BIO ETANOL VARNO ZA UPORABO V ZAPRTIH PROSTORIH?

Da.Boste želeli, da sledite navodilom za vsak model v zvezi z montažo, navodila itd.KAKO DELUJE MOJ KAMIN?

Preprosto izpolnite gorilnik z Bio Etanol Gorivo in lahka.Nikoli dodajanje goriva, kadar je prižgana.KAKO SEM "IZKLOP" MOJ KAMIN?

Vsak kamin je nekoliko drugačna.V večini casesthe goriva pladenj ima pokrov pokrov odprtine.Uporabljati orodje, pod pogojem, da zaprete pokrov na gorivo pladenj za gašenje plamenom.Ko zaprete pokrov, ki se boste odpravili dotok kisika, ki extinguishes plamen, podobno kot sveča.KAKO SEM PRILAGODITE PLAMEN?

Večja kot je odprtina pokrov večji plamen.Prilagodite se opeing ustvariti velikost plamena, ki ga iščete.

Kakšne Vrste Površino lahko sem Gori moj Zid Kamin na?

Za steno mount modeli, le gori, ki jih na trmast, ravno, navpično steno površino.Lahko pa ga namestite proti opeke, drywall, kamen, ploščice, in wallpapered stene.Ne ga namestite na steno s tkanino ali krpo, ki zajema.Nekateri modeli so lahko vdolbini v steni.KAJ JE RAZBARVANJE NA NERJAVNEGA JEKLA?

Toplota se proizvaja po požaru lahko povzroči, da nekatere barve goriva pladenj in pokrov.Razširiti in stalna uporaba vaš kamin lahko povzroči rahlo izgubi sijaja in razbarvanje kamin sama po sebi, ampak je mogoče enostavno očistiti off.KAKO SEM ČISTO MOJ BIO ETANOL FIREPALCE?

Poskrbite, da vse gorivo je popolnoma zgorela pred čiščenjem gorilnika.Gorilniki se lahko očistijo s nerjavečega jekla čistejši in vlažno krpo.Ali lahko umijemo z milom v sanitarne vode.Posuši popolnoma po pranju.Ker je gorilnik je nenehno izpostavljena toplote normalno je iz nerjavečega jekla, da spremenite barvo skozi čas.KOLIKO TOPLOTE BO MOJ KAMIN PROIZVODNJO?

Bio Etanol kamini ne potrebujejo prezračevanje, to pomeni, da vse toplote bo bivanje v prostoru, ki omogoča bolj učinkovito.Lahko najdete BTU specifikacija za določen model na svojih izdelkov stran.KAKO DOLGO BO MOJ KAMIN ZA OPEKLINE?

Vsak kamin je drugačen v količino goriva, bo pridržite. 1,5 Litra goriva bo trajal 5 Ur.BO PRIŠLO NOBENIH VONJ IZ GORIVA?

Ne, etanol, ne vonj, čas gorenja.To diši po alkohola v njegovo surovo članica in bo dal rahel vonj pravico po tem, ko plamen ugasne, podobno, ko sveča ugasne.

Oznake: 3d električni kamin, etanol gorilnika prepoved wa, etanol fireplac, etanol gorilnika deko, etanol gorilnika tabor, peči na bioetanol, fireplac, bioetanol, bio etanol kamin, notranji štedilnik.

Končna Površina brušeno nerjaveče jeklo
Vrsta Etanol Kamini
Barve srebrna/črna opcijsko
Gorilnik Zmogljivosti 7.5 liter
Frequentie 50HZ/60HZ
Uporaba v zaprtih prostorih
Vrsto Namestitve Vstavite
Velikost 762mm L X 193mm W x 168mm H
Napetost 100V/240V
Material
Safty CO2 Senzor, shake off senzor itd, smart kamin
Garancija 3 leta
Rok Plačila T/T ali L/C na pogled
Številka Modela ILFP-SR30

Napiši mnenje

Na prodajo luksuznih alkohola kamini sodoben daljinski etanol gorilnika vstavite 30

Na prodajo luksuznih alkohola kamini sodoben daljinski etanol gorilnika vstavite 30"

Podobni izdelki
Izdelek je bil dodan v seznam za primerjavo