Trgovina z Kategorij

Korejska različica preprost S925 sterling srebro votlih nezakonitih geometrijo earclip ženski ins earless pearl earclip

Novo

€7.67

1. Srebrna Črna razlog

Srebrno Črni barvi je običajen naravni pojav,zaradi zraka in drugih naravnih medijev žvepla in delci Srebra, ki ima določeno jedke učinek. Srebrni okraski nositi za dolgo časa,žveplo in srebro zavezujoče bo v srebrno površino, da tvorijo plast black silver sulfid film,za začetek delovanja nekatere drobne lise,vulkanizerstvo pojav okrepila po tem, ko se je počasi razširil na list,ki tvorijo ljudje običajno pravijo, srebrno lestvici,postane Črna,vpliv srebrno površino, sijaj,ljudje pogosto napako je, da zbledi.

Kemijska reakcija enačba je:4Ag+H2S+O2=2Ag2S+2H2O

2. Srebro po vulkanizerstvo, kako čistiti?

Stisnite malo zobno pasto, dodamo malo vode, drgnite si bogato peno, obrišite z mehko krpo, dokler se ne sveti, vrzel lahko brušena z mehko zobno ščetko, nato pa sperite s čisto vodo. Za kompleksne komponente in verige, lahko dodate zobna pasta s peno v vodo in vtrite večkrat, in nato sperite s čisto vodo. Ko vulkanizerstvo je resno, je mogoče očistiti s strokovno srebro pralne vode. Čeprav uvoženo srebro pralne vode je znano kot "nobene škode, da srebro", to je kemični posrednik po vseh. To ni priporočljivo, da jo uporabite, ko to ni potrebno.

3. Kako ohraniti srebrni nakit?

Dobro srebro vzdrževanje metodo je, da nosijo vsak dan,ker telo olje lahko Srebrno toplo naravni sijaj(ko seveda je bila tudi izjema,da je bil znoj sama vsebuje srebro temna del). Ko nosite vsak dan, da uporabite mehko krpo ali srebro čiščenje krpo obrišite srebrno površino,da se ohrani sijaj in sušenje. Ko ne nosi z mehko krpo obrišite površino, da bi odstranili vlago in umazanijo,dani in zaprti vrečki,da bi preprečili srebrno površini v stiku z zrakom oksidira črno.

Opomba: za več popularne znanosti o srebrni nakit, prosimo preverite na spletu.

Oznake: japonski obroč, 925 obroč srebrna, uho ponaredek, sterl srebrni prstan, posnetki uhani brez prebodli uho posnetek, Srebro 925, earcuff, uho magnet, posnetek na uhane, ne preluknja, ne piercing za ušesa, posnetek uho.

Poreklo CN(Izvora)
Glavni Kamen NOBEN
Blagovna Znamka chozon
Vrsto Certifikata CAL
Kovinskega Žiga 925,Funt
Kovine Tipa SREBRNA
Slog Hyperbole
Spol ŽENSKE
Strani Kamna NOBEN
Priložnosti Stranka

Napiši mnenje

Korejska različica preprost S925 sterling srebro votlih nezakonitih geometrijo earclip ženski ins earless pearl earclip

Korejska različica preprost S925 sterling srebro votlih nezakonitih geometrijo earclip ženski ins earless pearl earclip

Podobni izdelki
Izdelek je bil dodan v seznam za primerjavo