Trgovina z Kategorij

23" Koncert Ingeman Smreka Mahagoni ukulele 4 Strune ukelele Havajih mini majhen guita potovanja, akustične kitare, Uke Koncert

Novo

€65.74

32372 Vroče Prodajo, Če ste Ukulele začetnik, vas prosimo, preverite priporočila za začetnike na koncu tega izdelka.

Material: Smreka Ingman

Zadnji strani plošče: Mahagoni

Strune: Napredno najlon

Izpni: rose lesa

Fingerboard: rose lesa

Zvok točke: Akril

Barva: Odprite matt

Postopek: polje polno pečat

Niz gumb: odprite retro

Ikono: Lesena lasersko graviranje

Matica & Sedlo: Umetna Vlakna

Ton razlaga: raven zmogljivosti

Dolžina: 53/60/67 cm >

Model: 21/23/26 palčni Ukulele

Paket Vključuje:

1x Ukulele

1 x Sprejemnik(Brez baterije)

1 x Strune Zamenjava

1 x Pick

1x Vrečka

1 x Trak

1 x Prst, Pesek Shaker

O gradivu, ukulele

Mahagoni: najpogostejši ukulele konfiguracijo, obstaja veliko ukulele na trgu, skoraj vse celotnega breskev mahagoni lesa, zvok ta les je topel in težka, tekstura je lepa, zvok srednja frekvenca dovolj visoka frekvenca ni Zelo pomemben, pogosto uporablja v drugih krajih poleg fingerboard.

Smreka: ton barve je dokaj jasno, barva je na splošno mlečno bele barve, tekstura je gosto, in se uporablja, da bi plošči klavir.Primerna za razpadajoče akordi in fingerstyles in klasično in melodične stilov.

Akacijev: znan Tudi kot akacijev, to je redka lesa z izredno lepe linije.High-end akacijev les bo kažejo plamen, kot teksturo, ki je drago, ker je njegova rareness, še posebej Hawaiian Akacijev.Akacijev je milo zveni kot mahagoni, vendar je njegova visoka frekvenca je bolj pomembno kot mahagoni, svetlejši in bolj zrnata kot mahagoni.Ton je bolj osredotočen na vmesne frekvence, visoke frekvence je gladka in ozke in nizke frekvence, je jasno, vendar šibka.

Sapele Lesa: srednje velikih material, ki je nadomestek za mahagoni.Ni veliko resonance, je ohranila je šibka, zvok ni usklajen, vmesne frekvence je nekoliko boljši kot nizke frekvence, ton je bolj stabilen, svež in zvok ločljivosti je višja.

Najbolj priznan materiala za izdelavo Ukulele je redka trdega vrste Koa (Havajih, koa) iz Havajev.To se imenuje Hawaiian Akacijev dreves, svetlo rjava, lepih lesa zrn, in high-grade gorečih linije.Ima blag zvok, kot mahagoni, vendar pa je njegova visoka frekvenca je bolj pomembno kot mahagoni.Koa je gostejša od Mahagoni, zato ton, ki je svetlejša in nizke frekvence je šibkejši.Zaradi oiliness lesa, visoke frekvence je nekoliko oslabela.Na kratko, Koa ton je bolj osredotočen na mid-range, visoko frekvenco, ki je gladka in stiskanje, in nizko frekvenco, ki je jasen, vendar šibka.V primerjavi z drugimi gozdu, fundamentaltone v Koa ton, je močnejše, manj dinamično in bolj stisljivo.Če igrate trd, kakovost zvoka je sladko.Zvok se pojavi šele po lesa, ki je bila odigrana za nekaj let.Je barva svetlejša, tako kot oreh je preveč olja, ga uporabljajo kot kitaro, barva je temno rjava, in to ni pobarvan, da je posebna.Vendar pa izgled po slikarstvo je tudi zelo lepa.

Nakup Ukulele Nasveti:

1. Resonance za Ukulele: Poslušajte, glejte, če Ukulele zvok je jasen in vzdrževati, kako ponavlja, morate poskusiti nekaj več, da bo več

2. Ukulele je smola: Z elektronsko sprejemnik, ki je ponavadi trgovina bo, po štiri strune, ki so prilagojeni od vrha do dna na GCEA igrišču, nato pritisnite 12. mreža ločeno, prav tako bo GCEA, če lahko Pojasnite, da je osnovno delo kakovosti Ukulele je v bistvu je minilo.Če to ni zelo natančen, potem je najbolje, da ne razmišljajo preveč.Po vsem, lahko Ukulele, ki je ni dovoljeno igrati, se imenuje "instrument"?Največ, to je igrača z zvokom.

3. Ukulele je niz: Več Ukulele so nizi najlon strune.Bolj napredne Ukulele), bodo AQL strune.Energija je vsak Ukulele je bil v bistvu določen v tovarni, tako da je težko, da bi več sprememb.Torej, s spremembo niz, to je priročno in hitro, da bi Ukulele zvok dodatne točke.Najbolj priljubljena in poceni je črna GHS niz.Je bolje izbrati Aquila bela italijanski AQL, tudi če dobro Ukulele uporablja slab niz, zvok bo treba diskontirati, zato bodite pozorni na to.

4. Tudi poskusite da vidim, če niz je dobro :če je razdalja med string in fingerboard je prevelika, lahko prilagodite tudi niz Sedlo in the Ukulele most, da bi začetnik počutijo dobro, da pritisnete niz.

Kako izbrati cena vpisa, Ukulele?

Za ceno vpisa, Ukulele, želim deliti z vami svoje izkušnje.Najprej sem se odločil za nakup Ukulele za namene igračo?Ko je instrument?Gospodarstvo proračun?

V bistvu, kakovost uke prodajajo na spletu ali Ukulele je neenakomerna.Osebne izkušnje poudarja, da je kakovost Ukulele z spletna cena pod $50 je zelo vprašljivo, ker mednarodnega ladijskega stroškov (običajno mednarodni ladijski promet bo $10-30),ali menite, da je ukulele kakovost zvoka vredno $20-30 bo dobro?To je samo igrača, ki je darilo za otroka je zelo dobra igrača.

Nekateri morda mislijo, da jih lahko kupite najcenejše barve barve Ukulele, da igrajo, in potem nadgradite in kupite dobro izhodišče, vendar Ukulele z slab zvok in netočne zvok, ima tudi nekaj stopnjo škode za začetnike in igralce.In ko nadgradite na bolje kupiti, Ukulele, boste presenečeni ugotovili, da...poceni Ukulele, zvočne resonance je zelo slaba, tudi če ga ne dotikajte se ga, ga še vedno sovražim.To je zgodba, ki veliko uke igralci in sem prišel čez.Zakaj ste porabili $30 več?Zato predlagam, da uporabite vaš največji in najvišji proračun kot standard za nakup prvega Ukulele.Jaz bi raje prihranite več kot $30. Ukulele, ki je kupil v duhu insuficienco, običajno ne obžalujem vas.Za vaš prvi Ukulele Tudi bolj smiselno!

Tako imenovani peni, Ukulele od $20-30 barve barva je res lepa, pa ne veste, strošek je tako strašno!verjetno kakovosti, potrebna za "glasbeni instrument", preverite, ne bo Strog, in Ukulele proizvodnje materialov, oblikovanja...dodaj do močno Ukulele telo, dobro resonanco in lesa bilance, z dobro niz gumb, Ukulele niz, na splošno $60 -100 ali več, je zelo razumen, celo vleče prag za $200 je normalno (če uporabljate bolje lesa, Ukulele strune, string) gumbov!

Oznake: klasična kitara, japonski samuraji meč, klasični koncert ukulele, posnetek sax, n koncert ukulele, acoustic electricals guitar, riptide akustično kitaro, kitara potovanja, ukelel, electroacoustic kitaro.

Kategorija izdelka Ukulele
zvok točke Akril
Specifikacija 23 cm
Matica & Sedlo Krava Kosti
Primerna za Začetnik
Barve barve lesa
fingerboard Palisander
Številka Modela UK-YS
barve proces Odprite matt
most Palisander
Telo Material Ingman Smreka
NIZ Napredno Najlon
Nazaj / Strani Materiala MAHAGONI
Fingerboard Materiala Palisander
Zvok luknjo dekoracijo Lasersko Graviranje
Rob ABS 5 line

Napiši mnenje

23

23" Koncert Ingeman Smreka Mahagoni ukulele 4 Strune ukelele Havajih mini majhen guita potovanja, akustične kitare, Uke Koncert

Podobni izdelki
Izdelek je bil dodan v seznam za primerjavo