Trgovina z Kategorij

Stelang st-662 aparat za kavo espresso gospodinjski pare pene

Novo

€60.92

izdelek možnost seznama

opomba : te informacije samo za referenco .prosimo, da se obrnete na prodajalca, da dobite podrobnejše informacije .možnosti količina black 932 podrobnosti izdelka

ne letos darila za praznike, darila samo aparat za kavo

se vi ne veste, kakšen dar je to ?moti o

so vas darilo ni nova ideja in anksioznost ?to

sorodniki prijatelj rojstni dan , festival , kaj ste pripravljeni ?

dim , vino in darilo polje , te stvari zdravo ?

dovolite nam, skodelica tople kave , je zdaj kave universalhealth era , darila v aparat za kavo , kupiti darilo izberite aparat za kavo na poti navzgor !

dvakrat letno najnižja cena enajstih .zdaj kupite kakovosti brusilni stroj + vrč + garland brusni orodje + kava, sladkor

1 .uporabite kava v prahu, problem je , da uporabite z zmerno debelina prahu , kava espresso stroj, ki se ponavadi uporablja v vrsto v prahu , trotted off kavo 'll bolje piti , prahu preveč fino , pralni, ki jih povzročajo notranji booster presežek , preveč vroče , mleto kavo opekline , to je eden od kave oh spretnosti !

2 .pritisnite prahu , pritisnite v prahu, da je enotna , naj pralni v procesu izdelave žigosanje enotna , popolno ekstrakcijo

3 .opomba zadnji zadnji pare ven , res normalen pojav , dim .to je pripadajo zadnji vode v notranjosti naprave visoke temperature, uplinjanje , tukaj, da vam povem spretnosti , če ne igrajo pena , aparat za kartušo s tonerjem iz kapljično po zadnjih , prosimo, da preklopite vijak za pare položaj , sprostitev zadnjega visoko temperaturo plina , ki se lahko, ali bo kava temperatura dvigalo , učinek okus .

4 .mleko dajo na hladilnik hladilnik , temperature za 4 : okoli enostaven za kakovost, garancija , ledena kava, ki potrebujejo mleko temperaturo , se v vročo kavo, ki potrebujejo mleka, temperatura je običajno 65 & mdash . 70 stopinj , tako da mleko ohranjanje temperature so lahko 'e ogrevana več , igra pena 'll veliko , preciser .

vroče kave uporablja vroča pena , 65 do 70 stopinj , espresso kave je 85 do 90 stopinj , mešani, ko je 65 stopinj , pijačo gor je 60 stopinj , vhod ne vroče hladno , vročo kavo ime .

5 .aparat za kavo presežek ostanek " s tatolly normor , ne vzemite instant kave tocompare , aparat za kavo pridobivanje mleto kavo v prahu , kava v prahu, maščob in kava po ekstrakciji levi je rinsible , mora biti kopanje , .

Oznake: mpd, kose, piture, bles, c1000, ventillating, callahan, contracter, medicator, 84 cm.

Funkcija ESPRESSO
Zmogljivosti 5 skodelic
Vrsta Vakuumski Aparat Za Kavo
Zmogljivost (Pokal) 5 skodelic
Certificiranje UR
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Razvrstitev Semi-automatic

Napiši mnenje

Stelang st-662 aparat za kavo espresso gospodinjski pare pene

Stelang st-662 aparat za kavo espresso gospodinjski pare pene

Podobni izdelki
Izdelek je bil dodan v seznam za primerjavo