PODPORNIKI FUNDACIJE

PODJETJA, KI PODPIRAJO FUNDACIJO

Podjetjem, ki so podprla ustanovitev fundacije, je skupno prepričanje, da je prihodnost naše družbe odvisna od talentov mlade generacije in naše odločenosti, da jim pomagamo uresničiti vse njihove potenciale.

PODPIRAJO NAS

Pobudnik in častni pokrovitelj fundacije je Predsednik Republike Slovenije, g. Borut Pahor.

MEDIJSKI PARTNER FUNDACIJE

Časopisna hiša Delo

IZOBRAŽEVALNI VIKEND

Vsi prejemniki podpore se enkrat na leto zberejo na intenzivnem trodnevnem izobraževanju, kjer pod vodstvom najbolj cenjenih gospodarstvenikov in mentorjev začrtajo pot do uspeha.

INDIVIDUALNO MENTORSTVO

Vsakemu prejemniku podpore dodelimo mentorja, ki mladi osebi pomaga pri razvoju njenega projekta. Fundacija upravlja z mentorsko mrežo nekaterih najvidnejših gospodarstvenikov in strokovnjakov v državi in širše.

DEMO DAN

Naše leto se zaključi z javno predstavitvijo projektov mladih pred občinstvom ključnih odločevalcev, vlagateljev in javnih osebnosti. Dogodek predstavlja odskočno desko za njihovo bodočo karierno pot.

PROFIL PREJEMNIKA PODPORE FUNDACIJE

Ne zanimajo nas ocene v šoli, temveč tvoji dosedanji dosežki. Prijavi se, če imaš ambiciozno idejo, morda ustanavljaš svoje podjetje, družbeno koristen projekt, znanstveno raziskavo ali karkoli drugega, kar lahko pozitivno vpliva na svet v katerem živimo. Ambicioznost in vztrajnost sta najpomembnejši lastnosti, ki jih iščemo.

Pričakujemo, da bomo mladim pomagali z odskočno desko v svet: tako, da bodo za svoj projekt pridobili dovolj sredstev, da postane njihov poklic, ali tako, da jim pomagamo do vpisa (in pridobitve štipendije) za vrhunsko univerzo doma ali v tujini.

Fundacija za ustvarjalne mlade je neprofiten projekt, ki ga izvaja društvo U-Mentor, društvo mentorjev podjetniškega peskovnika Ustvarjalnik.
Društvo U-mentor, društvo za spodbujanje podjetnosti mladih, Tobačna ul. 5, 1000 Ljubljana